Somlai Truck Kft. - Lébény

Somlai Truck Kft. - Lébény
Dózsa György Utca
9155 Lébény
Győr-Moson-Sopron
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Somlai Truck Kft. 1996-os alapítása óta Nyugat-Magyarországon a haszongépjármű kereskedelem egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, és neve összeforrt a Renault Trucks, Krone és Langendorf márkanevekkel.


Cégleírás
Zalaegerszegi cégközpontunk mellett 2000. évtől már Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyékben is a Renault Trucks felkérésére márkaképviseleti feladatokat látunk el. A gördülékeny működésünk érdekében a Krone és Langendorf német pótkocsi márkák értékesítésére 2001.-ben megalapítottuk a TTC M0 Kft.-t szigetszentmiklósi telephellyel.
Fejlődésünk és az állandóan bővülő ügyfélkör szükségessé tette, hogy a győri bérelt és kinőtt telephelyet felváltsuk. 2003.
évben az M1 autópálya mellett - Lébényben - 13500 négyzetméteres telken mintegy félmilliárdos beruházás eredményeképpen felépítettük Nyugat-Magyarország egyik meghatározó Truck bázisát. Telephelyünk kialakítása során tudatosan készültünk az Európai Uniós csatlakozásra, és arra, hogy további gépjármű márka márkaszervizi feltételrendszerének is meg tudjunk felelni.
Kulcsszavak:
Szerviz, Autóalkatrész, Finanszírozás, Hitelezés, Haszongépjármű, Használtcikk kereskedelem
Somlai Truck Kft. - Lébény a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Somlai Truck Kft. - Lébény

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!